Gran victòria del Sant Quirze enfront el Mataró

• Escrit per M.NÚÑEZ / H. SANT QUIRZE
Gran victòria del Sant Quirze enfront el Mataró Foto: Èric Pardo

El Sant Quirze continua pel bon camí i torna a sumar dos punts importants en la lluita per la permanència

L’Handbol Sant Quirze ha derrotat el Joventut Handbol Mataró per un ajustat 27-25, després d'un gran partit, on han ofert un gran joc i han sigut més regulars que els visitants. Els locals han sumat dos punts importants de cara a la permanència a la 1ª Estatal, on ja sumen nou punts i tenen a un punt a Sarrià de Ter i Gavà i a dos el CE Vendrell.

Bona sortida dels del Maresme, que han comandat el marcador als primers compasos, amb el seu joc ràpid en atac i una bona defensa. El Sant Quirze ha trigat a trobar el seu joc en atac i la defensa ha anat de menys a més, tot i que ha lluitat totes les accions.

Amb 6-8 al marcador als primers deu minuts, el Mataró s’ha encallat, ha estat un quart d’hora sense anotar, coincidint amb els millors minuts dels “kiris”. Ben sustentats per la porteria, una espectacular defensa i un atac fulgurant, s’han anotat un dur parcial de 7-0 que ha deixat el marcador en 13-8 a manca de cinc minuts per al descans. El Mataró, però, ha reaccionat i ha arribat viu al descans: 14-12.

A la represa, s’ha vist un partit molt igualat, sempre amb rendes d’un i dos gols, fins que un seguit d’ aturades de la porteria visitant, ha deixat es taules al marcador, 21-21, a menys d’un quart d’hora per al final. A partir d’aquí, han estat minuts molt disputats però els quirzetencs han sortit més sencers i han tirat d’ofici, paciència i fortuna, aconseguint que el Mataró no culminès la remuntada. Avui s’ha fet un gran partit i s’han aconseguit dos punts importantíssims. El resultat final, 27-25.

Destacar avui, per part del Sant Quirze, l’Àlex Bonilla, màxim anotador del partit amb nou dianes, l’Albert Puig al pivot, i l’Uri Fernández, notable en la direcció ofensiva de l’equip que n’ha aportat cinc gols més. Per part dels visitants, els extrems Marc Martínez i Guillem Fàbregas, junt amb el Victor Pedragosa, han estat els jugadors més destacats.

Handbol Sant Quirze 27 - 25 Joventut Handbol Mataró

HANDBOL SANT QUIRZE: Carles Bonàs - 11 aturades - i David Jornet (porters); Israel Damont, Albert Madriles (3), Uri Fernández (5), Francesc Altés (3), Oriol Ezquerra (1), Marc Roca (1), Albert Puig (5, 1p), Carles Carrillo, Àlex Bonilla (9, 4p), Xavi Roca, Dorian Guerrero i Carlos Heredia.  Entrenadors: Ramon Plans i Txus García
JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Oriol Mas - 12 aturades - i “Quico” Solà (porters); Carles Roman (2), Marcos García (1), Jan Bonamusa (1), Marc Martínez (5), Dani Aguilera, Victor Pedragosa (6, 2p), Guillem Fàbregas (5), Bernat Muñoz, Berenguer Chiva, Toni Busquets (4, 1p), Àlex Bosch i Bernat Bonamusa (1). Entrenadors: Juan Antonio Garcia.
MARCADOR: 3-4, 6-7, 8-8, 10-8, 13-8, 14-12 (descans) 17-15, 19-17, 21-19, 22-21, 23-23 i 27-25 (Final).